Miloš ponovo u akciji: Ljubio se sa Šmizlom! FOTO+ VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš ponovo u akciji: Ljubio se sa Šmizlom! FOTO+ VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Farma 6 bilo veoma veselo, a Miloš Radičević, koji važi za jednog od glavnog zavodnika na imanju uspeo je da zavede članicu grupe Šmizle sa kojom se tokom večeri ljubio.

Iako je rekla da ima dečka, Sanja Lazić, članica grupe Šmizle uspela je da tokom žurke zaboravi na to i upusti se u romansu sa manekenom Milošem. Prvo su se na tremu grlili, a potom su prešli i na poljupce. Čak joj je Miloš u jednom trenutku poklonio i cveće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje je našao na tremu kako bi se dopao pevačici.

Da li je ovo još jedan način za opstanak na Farmi ne znamo, ali su se tokom večeri među njima pojavile varnice. Pogledajte kako su prštali poljupci sinoć na imanju:

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Miloš i Sanja imali seks na Farmi! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2015, 17:00

Sinoć u toku noći na Farmi 6, članica grupe "Šmizle" Sanja Lazić i maneken Miloš Radičević, prepustilu se strastima, i imali seks u štali...Već posle nekoliko dana od njenog ulaska, članica grupe "Šmizle" ne prestaje sa iznenađenjima. Iako je na samom startu izjavila da ima dečka, i da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.