Farma 6: Pogledajte sukob Zvezdana i Maje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Pogledajte sukob Zvezdana i Maje! VIDEO

Već prvog dana rijalitija Farma 6 počele su nesuglasice i raspave. Maja Nikolić gazdu Zvezdana Anđića isterala je iz takta i on joj je uputio niz uvreda!

Maja Nikolić poznata je po brojnim provokacijala u rijaliti  šou progamu, pa ni na Farmi 6 prvog dana nisu izostale. Ona je Zvazdana Anđića isprovocirala, a on nije uspeo da se suzdrži te joj je uputio niz uvreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Zvezdan tvri da mu je Maja bila prijatelj i da ga je mnogo povredila, te nije uspeo da savlada svoj bes i počeo je da psuje. Neki učesnici su ga izveli iz kuće koja se nalazi na imanju u Lisoviću i sprečili ga da uradi bilo šta više osim uvreda.

Pogledajte snimak:

Posted by Farma-Parovi-Veliki Brat on петак 28. август 2015.
Pogledaj vesti o: Farma,   Zvezdan Anđić,   Prvi maj

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.