Farma 6: Pevačici preminuo suprug odmah nakon ulaska u rijaliti!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Pevačici preminuo suprug odmah nakon ulaska u rijaliti!

Iako je Danijela Stojiljković Ella trebala da bude jedan od učesnika rijalitija Farma 6, po dolasku u Šimanovce zadesila je porodična tragedija.

Naime, pevačicin suprug Aleksandar Stojiljković, preminuo je nakon što je Danijelu odvezao u Šimanovce. Prema rečima izvora, stao je na pumpu da kupi sok. Nakon što je izašao iz automobila, slošilo mu se i pao je. Zaposleni na pumpi, odmah su pritrčali i pozvali hitnu pomoć, koja je nažlost mogla samo da konstatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smrt.

"Aleksandar je dovezao suprugu ispred studija "Farme". Nakon toga je krenuo za Beograd, ali je u Šimanovcima na pumpi stao da kupi sok. Prilikom izlaska s pumpe, pao je, pa su prisutni pozvali hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt uzrokovanu srčanim udarom", kaže izvor za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.