Farma 6: Petoro takmičara nominovano za izbacivanje! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Petoro takmičara nominovano za izbacivanje! FOTO

Večeras su u rijalitiju Farma 6 održane još jedne nominacije, a čak petoro učesnika nominovano je za izbacivanje, od kojih je troje Zadruga direktno kaznila.

Ukućani na Farmi ove nedelje su morali da odluče između Maje Nikolić i Miloša, koga će poslati u izolaciju. Sedeći za stolom svaki od takmičara morao je da kaže ime jednog od sluga i obrazloži razlog davanja štapića. Najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << simpatija ukućana osvojila je Maja Nikolić.

Gledaoci su nominovali , a u Areni će se boriti u kvizu znanja zajedno sa Majom, Stanijom, Kristijanom i Tijanom, koji su direktno nominovani od strane produkcije, zbog kršenja pravila života na Farmi.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PETORO U IZOLACIJI Nominovani Maja, Ivan, Kristijan, Tijana i Stanija

Izvor: Blic, 10.Okt.2015

Farmeri su večeras najviše štapića dali Maji Nikolić, dok je publika najmanje glasova dala Ivanu Gavriloviću...Pevačica Maja Nikolić i maneken Miloš Radičević ove nedelje bili su sluge a odlukom farmera Maja je ove nedelje nominovana za izbacivanje i poslata u izolaciju...Sa druge strane,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.