Digla prašinu na Farmi: Ceca otkrila koja farmerka je abortirala (video)

Izvor: Svet, 05.Maj.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digla prašinu na Farmi: Ceca otkrila koja farmerka je abortirala (video)

Suđenje Zorici Marković Kevi trajalo je više od dva sata, a Jelena Golubović se u jednom trenutku raspravljala sa Žikom i tom prilikom pomenula njegovo dete.
Ceca Jovanović je tada rekla nešto što je šokiralo sve.
“Ćuti, ti si abortirala Čupino dete!”, izjavila je modelsica, ali Jelena je to demantovala.
U odbranu Golubovićeve stala je Keva.
“Šta te boli k**ac da li je abortirala njegovo dete? Šta te k**ac boli?! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šta se mešaš u njen život? Je l’ si ti Žikin advokat?!”, urlala je Keva na Cecu, ali ona nije želela da povuče to što je rekla.
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Farma,   Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca se popela na sto i pokazala međunožje farmerima! (video)

Izvor: Svet, 05.Maj.2016

Tokom sinoćnih suđenja, sevale su varnice između farmera, koji su neretko ulazili u žestoke svađe.. Tako se Goga Aleksić razbesnela kada joj je Ceca Jovanović otela pismo Zadruge.. “Ne uzimaj mi papir, zobu jedan retardirani! Klošarko mala! Šta glumiš, bre?! Ajde idi jedi taj koncentrat i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.