Avangarda: Kako je Vesna Zmijanac pokazivala grudi još pre tri decenije (foto)

Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2016, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avangarda: Kako je Vesna Zmijanac pokazivala grudi još pre tri decenije (foto)

Vesna Zmijanac poslednjiih dana dospela je u žižu javnosti, učešćem u rijaliti programu “Farma”, koji je napustila istog trenutka kada je saznala da je njena ćerka Nikolija Jovaniović u drugom stanju.

Pevačku karijeru započela je 1979. godine, a ubrzo nakon što je stekla slavu pevačica se slikala u “slobodnom izdanju” za razne časopise. Provokativna izdanja našla su se i na omotima albuma, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je u to vreme bila prava senzacija.

U današnje vreme postalo je normalno da u medijima gledamo fotografije obnaženih pevačica, ali pre trideset godina trebalo je imati hrabrosti i pokazati gole grudi.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VESNA ZMIJANAC: Mnogo sam srećna jer postajem nana! To ne može da se meri ni sa čim!

Izvor: Kurir, 31.Maj.2016

..."Pred kraj leta postaću nana i mnogo sam srećna, mnogo sam radosna! Svi kažu da je to nešto što ne može da se meri ni sa čim", započela je Vesna priču.."Ja sam neko ko voli devojčice, volim i dečake, ali gledajući Nikoliju moju, stvarno blago majci koja ćerku ima tako da radujem se zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.