Varvari: Počinje operacija Beograd (FOTO)

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varvari: Počinje operacija Beograd (FOTO)

Navijačka grupa iz Podgorice "Varvari 1987", koja podržava Budućnost, na svom Fejsbuk nalogu objavila sliku bakljade uz poruku "počinje operacija Beograd".

Fudbaleri Partizana igraće protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odlučeno je žrebom u Nionu.

Prvi meč biće odigran u Beogradu 11. ili 12. jula, a revanš nedelju dana kasnije u Podgorici.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i Budućnosti imaju veliki istorijat sukoba, a to se posebno odnosi na mečeve košarkaške regionalne lige, pa i sada najavljuju nastavak "rivalstva".

Uz fotografiju je objavljen snimak vređanja navijačke grupe Partizana.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Liga Šampiona,   Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejo: Partizan neće pregaziti Budućnost; Mijat: Ne navijam ni za koga

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017

Legende posle žreba drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona....Partizan bitku za Ligu šampiona počinje dvobojem sa podgoričkom Budućnosti u okviru drugog kola kvalifikacija! Prvi meč na programu je 11. ili 12. juna, a rođeni Podgoričani i legende našeg fudbala Dejan Savićević i Predrag...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.