The Dead Weather objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Avg.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Dead Weather objavili novu pesmu

Napokon je stigao prvi singl grupe The Dead Weather pred njihov novi album “Dodge & Burn“.

U pitanju je pesma “I Feel Love (Every Million Miles)” za koju je bend objavio i kratku najavu spota.

Kako je ranije najavljeno na službenoj Facebook stranici Third Man Records-a, album će se sastojati od 12 pesama, od kojih je osam novih, a četiri su prethodno objavljene na kompilacijama Vault Package #18 i #21. Takođe je navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da je album sniman u Nešvilu za vreme retkih slobodnih trenutaka članova benda i upravo se zbog nedostatka vremena turneja u svrhu promocije albuma neće održati. “Dodge & Burn” biće objavljen 25. septembra.

The Dead Weather pored Vajta čine Alison Moshart (The Kills), Din Fertita (QOTSA) i Džek Lorens (The Greenhorns, The Raconteurs). Do sada su objavili dva studijska albuma, od kojih je poslednji “Sea of Coward” izašao u maju 2010. godine.



Spisak pesama:

01 I Feel Love (Every Million Miles)

02 Buzzkill(er)

03 Let Me Through

04 Three Dollar Hat

05 Lose The Right

06 Rough Detective

07 Open Up

08 Be Still

09 Mile Markers

10 Cop and Go

11 Too Bad

12 Impossible Winner
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.