RADA MATIĆ O NAVODNOM HAPŠENJU: Marjanović mi smeštju aferu s drogom!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MATIĆ O NAVODNOM HAPŠENJU: Marjanović mi smeštju aferu s drogom!

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata nakon prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom pokojne pevačice Jelene Marjanović, našla se ponovo u žiži javnosti zbog navoda pojedinih medija da je uhapšena. Rada kaže da do hapšenja nije ni došlo, a da joj je sve to namestila porodica Marjanović.



Kad je već slobodna, Rada Matić nam je otkrila ko je lik istetoviran na njenoj ruci (FOTO)

– Juče se ta informacija proširila jer sam dobila obaveštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od Fejsbuka da je zabranjen ulazak administratoru grupe koju vode Marjnovići da koristi istu jer su kačili moje fotografije sa razbijenom glavom. Oni su verovatno zbog toga odlučili da mi se osvete, pa su pokušpali da mi spakuju aferu hapšenje i drogu – tvrdi Rada i dodaje:

Printskrin: TV Happy

– Istrajna sam u tome da se razotkrije ko je ubio Jelenu i da iz te porodice svi kažu istinu. Kivni su na mene jer sam razotkrila seksi poruke koje mi je slao Zorn nakon tri nedelje od ubistva Jelene, u kojima me zove na seks, a u javnosti se folira da je u žalosti. Zbog svega toga su juče okačili komentar da sam uhapšena s drogom, i to su preneli mediji – objašnjava Matićeva i otkriva da je njena porodice u lošem psihičkom stanju, prenosi "Srpski telegraf".

– Moja porodica je u šoku, istraumirani su svi, deca u ponedeljak ne mogu u školu da idu, roditelji su mi pred nervnim slomom, a sve zbog toga što je neko bolestan i izmišlja. Kako su izmislili Jelenin nestanak i sve što se dogodilo, tako su izmislili i moje hapšenje. Neću odustati šta god da izmisle, ja ću ih pitati ko je ubio Jelenu. Marjanovići, recite istinu i otkrijte ubicu – poručila je Rada.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.