“Puklo je” – Vlasta Popić prestali sa radom

Izvor: BalkanRock.com, 17.Nov.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Puklo je” – Vlasta Popić prestali sa radom

Kako su napisali na svojoj Fejsbuk stranici, trio Vlasta Popić obustavlja svoj rad na neodređeno.

“Puklo je. Nismo umrli, samo nam treba pauza. Facebook je tu, Bandcamp također (CDi, ploče i puuuno novih KVADRAT majici), ali otkazane su neke već prije dogovorene svirke, ne dogovaraju se nove i Vlasta više ne postoji u formaciji u kojoj je postojala do sada. Guranje nečega kada su različiti pogledi u pitanju nikad nije imalo smisla.”, stoji u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Ako je ti je teško dok ovo čitaš, uvijek možeš zamišljati kako je nama, nakon 60 koncerata u ovoj godini i više od 250 do sada. A i uvijek se valja sjetiti (prvo) da se stvari uglavnom događaju kada ih najmanje očekuješ i (drugo) da stvari prestaju kada je vrijeme da nastanu neke nove. Bićemo na vezi.”, nastavili su dalje.

Bend je osnovan 2007. godine u Varaždinu. Debi album “Za očnjake” izašao je tek 2012. godine, a njegov naslednik “Kvadrat” objavljen je početkom tekuće godine.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.