Preminuo Džek Brus, basista benda “Cream”!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Džek Brus, basista benda “Cream”!

Basista benda “Krim” Džek Brus, preminuo je danas u svom domu u Safoku okružen svojom porodicom, potvrdio je njegov publicista. Džekovu smrt potvrdila je i njegova porodica na njegovom Fejsbuk nalogu. Imao je 71 godinu.
“Sa velikom tugom i žaljenjem objavljujemo da je naš dragi Džek: muž, otac, deka i prava legenda preminuo. Svet muzike bio bio siromašan da nije bilo njega, ali on je živeo svoju muziku i zauvek će biti u našim srcima”, napisali su iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Brusove porodice.
“Preminuo je danas u svom domu u Safoku, okružen svojom porodicom”. Nije želeo da otkrije više detalja, ali asocijacija novinara došla je do informacije da je basista imao rak jetre”, dodao je njegov publicista.
Autor: Life Content
Foto: Screenshot
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.