Poboljšan Facebook Messenger

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšan Facebook Messenger

Facebook je nadogradio Messenger aplikaciju za sve operativne sisteme: Android, iOS i Windows Phone, a mi vam otkrivamo šta sve ona donosi!

Foto: Promo. Messenger postaje jedina opcija za Facebook čet.

I pored toga što je mnogi "hejtuju" Messenger ostaje jedna od najčešće korišćenih i najpopularnijih aplikacija na svim mobilnim platformama. Stigla je nova verzija, koja će na iOS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Android i Windows Phone uvesti nove opcije:

- Prosleđivanje poruka, fotki i videa i kontaktima koji nisu u aktivnoj konverzaciji

- Kreiranje grupa omiljenih kontakata sa kojima se najčešće dopisujemo

- Izvlačenje pojedinačnih kontakata, kao prečica, na početni Android ekran.

Korisnici Windows Phone uređaja dobili su i mogućnost da biraju kako će slati poruku nakon kucanja - tapom ili Enterom s tastature i mogućnost prosleđivanja poruka i multimedije i korisnicima koji nisu u konverzaciji. Kačenje pojedinačnih kontakata na početni ekran odavno je moguće na WP uređajima i to preko Live Tile pločica.

Facebook Messenger čeka vas u prodavnici aplikacija.

Pošaljite nam utiske i pratite nas na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.