Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Blondi zavodi: Majka Save Perovića pokazala seksi snimak (video)

Nova snajka Suzana Perović Blondi je majka pevača Save Perovića, koji je juče imao premijeru novog spota za pesmu “Derište”, koju je snimio sa MC Sajsi.

Blondi u novom rijalitiju “Snajke” ne prestaje da šokira izjavama, oblačenjem i ponašanjem, a na njenom Fejsbuk profilu se nalazi provokativan snimak u kome Bloni pokazuje svoje veštine zavođenja.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovako Blondi zavodi: Majka Save Perovića pokazala seksi snimak (video)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016

Nova snajka Suzana Perović Blondi je majka pevača Save Perovića, koji je juče imao premijeru novog spota za pesmu “Derište”, koju je snimio sa MC Sajsi..  . Blondi u novom rijalitiju “Snajke” ne prestaje da šokira izjavama, oblačenjem i ponašanjem, a na njenom Fejsbuk profilu se nalazi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.