Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom!

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom!"

Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da bi došli na vlast, preneo je RTK2.

"Nema Vlade Kosova sa Radojičićima i Veselinovićima, niti kumstva sa njima ni sa kriminalom. Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom, koja u potpunosti poštuje prava nevećinskog stanovništva", napisao je Mustafa na svom Fejsbuk nalogu.

"DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da dođu na vlast, a sarađivaće samo sa onima koje ne diktira kriminal i Srpska lista da bi upravljali Kosovom," naveo je Mustafa.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mustafa: Nema saradnje sa Srbima, potrebna nam je vlada sa albanskom većinom

Izvor: Blic, 18.Avg.2017

Predsednik Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je danas da DSK neće sarađivati sa onima koji ne biraju sredstva da bi došli na vlast, preneo je RTK2..."Nema Vlade Kosova sa Radojičićima i Veselinovićima, niti kumstva sa njima ni sa kriminalom. Kosovu je potrebna vlada sa albanskom većinom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.