Hakovani Facebook i Twitter nalozi HBO i serije Game of Thrones

Izvor: Informacija.rs, 17.Avg.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovani Facebook i Twitter nalozi HBO i serije ''Game of Thrones''

Problemi američke kablovske televizije HBO sa hakerima se nastavljaju. Najnovija vest je da su zvanični Twitter i Facebook nalozi HBO i serije "Game of Thrones" hakovani. Kao da curenje neemitovanih epizoda serija HBO nije bilo dovoljno, hakeri su u sredu uveče preuzeli Twitter i Facebook naloge HBO i serije "Game of Thrones". Odgovornost za napad preuzela je grupa iz Saudijske Arabije, OurMine, koja je objavila svoju poruku na hakovanim nalozima. "Zdravo, ovde OurMine, samo proveravamo vašu bezbednost HBO, molimo vas da nas kontaktirate da bi ste je unapredili", kaže se u poruci koja sadrži i link za kontakt.

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Napadi na HBO se nastavljaju: Nova grupa preuzela naloge na Tviteru i Fejsbuku

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 08:54

Hakerska organizacija OurMine preuzela je na kratko zvanične Tviter i Fejsbuk naloge HBO-a, kao i naloge serija "Igra prestola" i "Silicijumska dolina"...Oni su postavili poruke "Zdravo, ovde OurMine, samo proveravamo vašu bezbednost, HBO. Molimo vas kontaktirajte nas kako bismo je poboljšali - ourmine.org...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.