(FOTO) USPEH SRPSKE MANEKENKE NA MIIS EUROPE WORLD: Lepa Maja izabrana za prvu pratilju!

Izvor: Press, 03.Mar.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) USPEH SRPSKE MANEKENKE NA "MIIS EUROPE WORLD": Lepa Maja izabrana za prvu pratilju!

Sprska lepotica Maja Tomić "popela" se na tron lepote takmičenja "Miss Europe World"!
FOTO: FACEBOOK MAJA TOMIC/ STAVRO JABRA PHOTOGRAPHY
20-godišnja manekenka Maja Tomić, model uspešne modne agencije "Crystal Model Agency", krunisana je za prvu pratilju na svetskom izboru "Miss World Europe".


PROČITAJTE JOŠ:
  (VIDEO) SRPSKA MANEKENKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "PODELILA" SVOJ BLAM: Ono kad hoćeš da budeš seksi, a ispadneš SMEŠAN!
Severina u policiji
ADILOVO OTVORENO PISMO KARLEUŠI: Ti si naša jedina zvezda koja je zaslužila svetsku slavu!
   
Izbor je ove godine održana u Bejrutu u Libanu, a u konkurenciji se našlo trideset devojaka.

Titulu najlepše je odnela Linda Satilova iz Litvanije, dok je za drugu pratilju proglašena predstavnica Italije, Koralija Porovekio.

Maja je manekenstvom počela da se bavi od šesnaeste godine i već tri godine gradi uspešnu karijeru u Indiji, gde je snimila mnogobrojne kampanje i reklame.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Srpkinja prva pratilja na izboru Miss World Europe!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015

Prva pratilja na internacionalnom takmičenju! (foto: CMA) Model Crystal Model Agency Maja Tomić na izboru za Miss World Europe održanom u prestonici Libana, Bejrutu,u konkurenciji od 30 zemalja zauzela je visoko drugo mesto i ponela titulu prve pratilje. Maja je rođena u Kraljevu, ima 20 godina...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.