EPILOG AVANTURE U ŠIPOVU: Zmajeva majka ODUŠEVLJENA Vesnom Rivas - hoće je za SNAJKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG AVANTURE U ŠIPOVU: Zmajeva majka ODUŠEVLJENA Vesnom Rivas - hoće je za SNAJKU!

I ona je zadovoljna.

Vesna Rivas iznenadila je sve ljubitelje "Parova" posetom svom "rijaliti mužu" - Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaju od Šipova.

Pogledajte OVDE fotografiju dugih nogu voditeljke Bojane Ristivojević - lep prizor. 

Foto: Facebook Printscreen/Zmajevi gardisti

Bivša učesnica se u Srbiju vratila prepuna utisaka, a evo šta kaže o susretu sa Zmajem:

- Susret je bio veoma dirljiv, srećan i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepun jakih emocija. Čvrsto me je stegao za ruku i odmah proveo po gradu, a onda smo pošli staroj majci. Iste večeri sačekalo me je trista čuda na Zmajevoj trpezi. Pastrmka je bila prste da poližeš. Mama Boja me je dočekala kao pravu snaju. Toliko lepog i pametnog sam čula od nje. Recituje sjajno, pokazala mi je slike iz prošlosti, mazila me je dugo po kosi, ljubila... I Zmajeva sestra Mara je divna žena, i ona me je dočekala kao rod rođeni - objašnjava Vesna.

Ilijina majka i sestra toliko su bile oduševljene Rivasovom da su rekle Zmaju kako je ona prava žena za njega:

- Zmaj je domaćin kakvog nigde nema. Ima mnogo životinja, što oko kuće, što u planini. Idem opet u septembru, kada ću otići u njihovu planinsku kuću, da uživam u idili - rekla je bivša učesnica.

Da li će se žena Ilijine majke i sestre obistiniti, vreme će pokazati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.