Čeda Čvorak zgrožen stanjem u muzici: “Grand” je učinio veliku štetu pojmu muzička zvezda!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda Čvorak zgrožen stanjem u muzici: “Grand” je učinio veliku štetu pojmu muzička zvezda!

Vođa grupe “Luna”, Čedomir Rajačić poznatiji kao Čeda Čvorak, zgrožen je zbog trendova u muzičkoj industriji.

On je na svom Fejsbuku podelio sa fanovima koliko je ogorčen:

“Razmišljam nešto o pop muzici kod nas (pop to znači prava “zabavna” muzika). Do kakvog dna je cela scena došla. Kako se to zaista desilo? A znam da većina nas želi da veruje da smo kao nešto gadno pojeli pa će proći posle čaja ili da je ovo neki ružan >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << san koji će buđenjem nestati… A NEĆE. Svi kriterijumi su pali i padaju, osrednji i oni lošiji su na našoj folk sceni dominantni,mediji takodje nemaju kriterijum,a o poštovanju rada,uspeha,trajanja… ni P. Takmičenja, takmičenja, takmičenja… sve TV stanice imaju svoje “zvezde” a one Grandove su učinile i čine tešku štetu kako pojmu, tako još više smislu značenja muzička zezda. Devalvacija do koske. Ni muzika se više ne sluša na bilo kakvom solidnom sound sistemu, komp zvučnici i sa fona na jako jeftinim slušalicama. Pa eto neki vole 90 e, a neki rock iz 70ih i 80ih. Ne čudi, jer novog nema i neće ni biti. Eto ovo je umesto CD kompilacije HITOVI LETA 2016″, napisao je Čeda.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ČEDA ČVORAK UDARIO PO GRANDU: Oni su devalvirali pojam MUZIČKA ZVEZDA!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Prenosimo njegov status u celosti: "Razmišljam nešto o pop muzici kod nas (pop to znači prava "zabavna" muzika)..Do kakvog dna je cela scena došla Kako se to zaista desilo? A znam da većina nas želi da veruje da smo kao nešto gadno pojeli pa će proći posle čaja ili da je ovo neki ružan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.