BOBAN STOJANOVIĆ GOST JUTARNJEG PROGRAMA TELEGRAFA: Prvi put posle napada ekskluzivno za T NOW

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBAN STOJANOVIĆ GOST JUTARNJEG PROGRAMA TELEGRAFA: Prvi put posle napada ekskluzivno za T NOW

Svakog radnog jutra od 9:30 do 10:00, na portalu Telegraf i Facebook stranici možete da pratite jutarnji LIVESTREAM. Svaki put drugi autor i druga tema za posetioce Telegrafa i internet televizije Telegraf NOW o aktuelnim dešavanjima i malim stvarima koje život znače.

U četvrtak, 24. avgusta gost jutarnjeg programa T Now kod Bojane Kesić biće gej aktivista >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i organizator Parade ponosa Beograd Boban Stojanović, koji je napadnut u ponedeljak, 22. avgusta u 15.20 sati u centru Beograda.

– Stojanović je razgovarao telefonom kada je jedan od napadača počeo da dobacuje: “Evo ga peder!”, da bi mu nakon toga zadao snažan udarac u predelu nadlaktice i nastavio da mu se unosi u lice, uz prozivanje Stojanovića na osnovu seksualne orijentacije - navedeno je u saopštenju koje je poslato nakon nemilog događaja, a Boban će sutra ujutru govoriti o incidentu, ali i svim ostalim problemima sa kojima se susreće LGBT populacija u Srbiji.

Pratite prenos uživo na Fejsbuk strani Telegrafa ili klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Zašto naša deca imaju (ne)kulturu govora

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 10:06

Svakog radnog jutra od 9:30 do 10:00, na portalu Telegraf i Facebook stranici možete da pratite jutarnji LIVESTREAM. Svaki put drugi autor i druga tema za posetioce Telegrafa i internet televizije Telegraf NOW o aktuelnim dešavanjima i malim stvarima koje život znače...Pogledajte i ostale priloge...

Nastavak na Telegraf.rs...

PRVI PUT SA DEDOM NA ZIP LAJNU: Evo kako se Savsko jezero prelazi na NAJLUĐI MOGUĆI NAČIN! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016

Nova adrenalinska ponuda, zip lajn, odnosno sajla postavljena tako da u roku od samo 30 sekundi možete da preletite sa jedne strane Savskog jezera na drugo, privlači sve veći broj posetioca Ade ciganlije...Ekipa prve srpske internet televizije T NOW otišla je do "beogradskog mora" kako bi kamerom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.