Zvezda u predsedničkom apartmanu: Evo šta je Paris Hilton radila pred večerašnji nastup u Beogradu!

Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u predsedničkom apartmanu: Evo šta je Paris Hilton radila pred večerašnji nastup u Beogradu!

Bogata naslednica luskuznog lanca hotela “Hilton”, Paris Hilton, stigla je kasno sinoć u Beograd, a na aerodromu “Nikola Tesla” strpljivo je pozirala fotografima i novinarskim ekipama koje su je dočekale.

Paris je odsela u jednom prestoničkom hotelu i smestila se u predsedničkom apartmanu.

Iako su mnogi očekivali da će Paris odmah produžiti u provod, ipak je ostala u hotelu kako bi se odmorila i spremila za nastup.

Paris je najpre tražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << neku manju sobu, a onda je ipak uzela predsednički apartman. Ona je odmah naručila četiri flaše vode. Nije joj bilo baš dobro”, rekao je izvor za pink.rs.

Da zaista želi da bude u top izdanju večeras, pokazuje i to što je današnji dan provela u spa centru ovog luksuznog hotela.

Ona je rešila da se danas posveti opuštanju jer je večeras očekuje spektakularan nastup na jednom prestoničkom splavu.

Paris će večera puštati muziku na jednoj žurki u Beogradu na koju su pozvane mnoge estradne ličnosti sa domaće scene, a uz nju će biti i glumac Alen Delon i pevač Šon Pol.

Ona će odmah u nedelju napustiti Srbiju zbog poslovnih obaveza, ali je istakla kako je čula da je beogradski noćni život odličan, te da će sledeći put ostati malo duže.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.