Zbunjuje sve redom: Bred Pit ne može da bude porotnik?

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbunjuje sve redom: Bred Pit ne može da bude porotnik?

Sud u Los Anđelesu vratio je američkog glumca Breda Pita koji je dobio poziv da bude član porote na jednom suđenju uz obrazloženje da “suviše zbunjuje” ostale porotnike, prenose danas američki tabloidi.
Kako mediji pišu, glumac se juče odazvao sudu u Los Anđelesu pošto je primio pismo u kojem se, kao i svi građani, moli da se pojavi i bude saslušan u svojstvu mogućeg porotnika.
Suprug Anđeline Džoli strpljivo je čekao svoj red za saslušanje, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ljubazno odbijen uz obrazloženje da bi njegovo prisustvo u sudnici odvlačilo pažnju od samog toka suđenja.
Ovo nije prvi put da je Bred dobio ovakav poziv. On je i tokom 2003. godine pozvan na sud sa istim ciljem, a tada je zaista i bio član porote tokom suđenja.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.