Vuk Bojović sahranjen na Novom groblju u Beogradu (Foto)

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Bojović sahranjen na Novom groblju u Beogradu (Foto)

Vukosav Vuk Bojović, vajar i dugogodišnji direktor beogradskog Zoološkog vrta, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice i mnogobrojnih prijatelja i kolega.

Preminuo Vuk Bojović, direktor beogradskog Zoološkog vrta

Vuk Bojović preminuo je u svom domu u Beogradu 17. septembra u 74. godini, a danas je u prisustvu rodbine, prijatelja i kolega ispraćen na večni počinak. Poslednju počast dugogodišnjem direktoru Zoološkog vrta odali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su: Dragan Marković Palma, Zvezdan Terzić i Lidija Vukićević, Tanja Peternek, glumac Toma Kuruzović, Kristijan Golubović, Džej Ramadanovski, sportistkinja Tanja Petrović, Milorad Vučelić, Miroslav Lazanski, Lukina supruga Barbara, njegova oba advokata i pevačica Zorana.

Poslednji govor održala je ćerka Marija koja je kroz suze i drhtavim glasom, poručila svom ocu da joj izljubi brata Nikolu. Vuk Bojović za sobom je ostavio suprugu Anđelku, sina Luku i ćerku Mariju. Sin Nikola izgubio je život u pucnjavi 2013. u blizini Zelenog venca, kada je ubijen.

Autor: J.B.

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: Tanjug, Nebojša Mandić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.