Vrištala i dozivala produkciju: Jovan i Gastoz napali Macu!

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrištala i dozivala produkciju: Jovan i Gastoz napali Macu!

Učesnici “Parova” su očigledno potpuno izgubili kontrolu, a to najbolje pokazuje skandalozna scena u kojoj su Gastoz i Jovan pokašali da plastičnu flašu uguraju Maci Diskreciji u guzu!

Dokoni jer im valjda fali seksa, dvojica takmičara su iskoristili priliku kada se Maca popela na krevet i nagnula da bi navukla zavesu, Jovan joj je prišao i počeo da je mazi po zadnjici, a zatim mu se pridružio i Nenad. On je jednom rukom uhvatio Diskreciju oko struka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a drugom joj podigao haljinicu.

To je iskoristio Jovan i uzeo plastičnu flašu i probao da je ugura starleti u anus.

Nakon toga je ona počela da vrišti:

“Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju!”

Posle toga su se Gastoz i Jovan povukli, a Maca je pobegla od njih.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PERVERZNE ORGIJE: Šokiraće vas kada vidite šta su Gastoz i Jovan uradili Maci!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2015

Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da zadovolje Senadu Nurkić Macu, i to plastičnom flašom...Da im ne manjka inspiracije kada je reč o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka pretila je da preraste u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.