Voditelj zabrinut za Parove: Zmaj je duševni bolesnik.Plašim se da bi mogao da povredi ostale učesnike FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj zabrinut za Parove: Zmaj je duševni bolesnik.Plašim se da bi mogao da povredi ostale učesnike FOTO

Voditelj ''Happy'' televizije, popularnog šoua ''Luda Kuća'', Dejan Stanković Kralj zabrinut je za sigurnost ostalih učesnika Parova 2015 kada počne finale ovog populanrog rijaliti šoua.

Kralj tvrdi da je Zmaj od Šipova duševni bolesnik i da se brine za ostale učesnike Parova 2015, jer, kako piše na svom fejsbuk profilu, ako ne pobedi Zmaj - Nikad se ne zna.

Naime veoma polularni voditelj Dejan Stanković na svom fejsbuk profilu napisao je sledeće:''Zmaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je duševni bolesnik. Plašim se da bi mogao da povredi ostale učesnike u toku proglašenja pobednika,ukoliko sam ne pobedi u "Parovima". Sa takvima poput njega se nikad ne zna. Ja sam iskreno zabrinut. Trebalo bi mu dati injekciju protiv besnila u finalu , za svaki slučaj, da bi smo izbegli katastrofu.''

Zmaj je dusevni bolesnik.Plasim se da bi mogao da povredi ostale ucesnike u toku proglasenja pobednika,ukoliko sam ne...

Posted by Dejan Stankovic Kralj on Среда 3. јун 2015.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.