Vlado Georgiev: Mediokriteti, prevaranti, paparaci, politikanti duva**e ga!

Izvor: Svet, 01.Avg.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev: Mediokriteti, prevaranti, paparaci, politikanti duva**e ga!

Iako mnogi tvrde da ih medijski napisi i naslovne strane ne dotiču, kao ni besomučno fotkanje paparaca, izgleda da to nije slučaj i sa Vladom Georgievim.
Naime, popularni Barba je danas na Twiteru objasnio da “Od danas živi opušteno”, ali, da bi bio određeniji i konkretniji ubrzo je usledio novi tvit.
Poruka je bila i više nego konkretna: “Mediokriteti, prevaranti, paparaci, politikanti DUVAJTE GA! Ja od danas živim opušteno”
Mediokriteti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prevaranti, paparaci, politikanti DUVAJTE GA! Ja od danas živim opušteno
— Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) August 1, 2015

Ne valja se nervirati na ovu vrućinu, jedan je život, a posebno je težak kada si javna ličnost zar ne?
Mada, sudeći po komentarima na ovaj tvit, ovo lako može da bude i deo nekog budućeg Vladovog hita, nekako je pevljivo, lako se “lomi” preko jezika i brzo ulazi u uši.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vlado Georgiev: Mediokriteti, prevaranti, paparaci, politikanti duva**e ga!

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2015

Iako mnogi tvrde da ih medijski napisi i naslovne strane ne dotiču, kao ni besomučno fotkanje paparaca, izgleda da to nije slučaj i sa Vladom Georgievim...Naime, popularni Barba je danas na Twiteru objasnio da “Od danas živi opušteno”, ali, da bi bio određeniji i konkretniji ubrzo je usledio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.