Vesna Zmijanac progovorila: Istina o Željku, njegovoj ljubavnici, raskidu…

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac progovorila: Istina o Željku, njegovoj ljubavnici, raskidu…

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Prošlo je više od mesec dana otkako su Vesna Zmijanac i njen dugogodišnji dečko Željko Rstić raskinuli zbog njegove prevare sa dosta mlađom ljubavnicom, a o tome se i dalje naširoko ispredaju kojekakve priče. U svakom slučaju, prošlo je dovoljno vremena, te su se strasti među akterima čitave afere smirile, pa je Vesna ekskluzivno za novi broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << najtiražnijeg nedeljnika SCANDAL! progovorila na tu temu.

- Ne mogu da kažem da se kajem, uvek vam nebesa pošalju taman takvog u vreme kada treba da nešto naučite, pa čak i ja koja mislim da imam dosta iskustva, pokaže se da postoji i nešto što ne znam. Recimo da sam u vezi bila pretolerantna. Zatvarala sam oči pred nekim stvarima, a to nije trebalo sebi da dozvolim od samog početka. Uvek sam jasna u stavu šta mi se sviđa, a šta ne, i ja to uvek i kažem otvoreno, ali ako neko na to ne reaguje, a vi ostanete i dalje sa njim, to nije dobro - priča Vesna i otkriva zašto je bila popustljiva prema svom nekadašnjem mlađem dečku:

- Ne znam ni sama. Još uvek ne mogu sebi da objasnim zašto, niti šta je tu u stvari bilo, ali je bilo. Praštala sam mnogo toga. Nevezano za neverstvo. Željko nije bio neveran, iako jeste, onda ja to nisam znala….

Vesna je za najnoviji broj SCANDAL!-a potpuno otvorila dušu i bez zadrške pričala kako su se slagali u krevetu, da li su se slagali i u životu, šta je povredilo, kakvo je mišljenje o Željkovoj ljubavnici, šta se sve dešavalo u njhovoj vezi… Vesninu kompletnu ispovest možete da pročitate samo u najnovijem broju tabloida SCANDAL!, a šta vas još očekuje u novom SCANDAL!-u šta Dragana Mirković kaže o Ceci i još mnogo toga pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dosadile mu loknice

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2014

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content..Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content..I on tera modu! Neće više Željko Šašić da fura loknice, sad mu se više dopada ravna kosa! Pa dobro, ne stoji mu loše! Ali ovo kopanje po kanti i noga na zidu nisu mu potrebni ni sa, ni bez lokni!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.