Veliki povratak: Žarko Laušević u ulozi Stefana Nemanjića, braća Trifunović glume njegove sinove (foto)

Izvor: Svet, 30.Avg.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak: Žarko Laušević u ulozi Stefana Nemanjića, braća Trifunović glume njegove sinove (foto)

Uskoro će početi snimanje serije “Nemanjići: Sjaj i senke”, a Žarko Laušević igraće rodonačelnika vladarske dinastije Nemanjića, Stefana Nemanju, dok produkcija pregovara sa Sergejem i Branislavom Trifunovićem da tumače njegove sinove, Vukana i Stefana.
“Žarko će igrati Stefana Nemanju, njegovu suprugu Anu igraće Nada Šargin, a sve ostale likove tumačiće eminentna glumačka imena. Trenutno pregovaramo sa Sergejem i Branislavom, da tumače braću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Vukana i Stefana što bi bilo jako zanimljivo”, otkrio je Branimir Radaković, autor projekta i scenarista serije, za Blic.

Osim ovih glumaca, u seriji će biti angažovan i veliki broj glumaca iz kruševačkog i kraljevačkog pozorišta, ali i drugih pozorišnih kuća u tom delu Srbije.
Režiju bi trebalo da potpiše Miroslav Lekić, u čijim filmovima “Dogodilo se na današnji dan” i “Bolje od bekstva” je Žarko ostvario neke od najpoznatijih uloga.
Podsetimo, Laušević se nakon više od 15 godina života u Americi vratio u Srbiju za premijeru filma “Smrdljiva bajka”.
Žarka i njegovog pet godina starijeg brata Branimira napali su huligani 1993. godine ispred jednog podgoričkog kluba, a tada je glumac pištoljem usmrtio napadače.
Na suđenju je osuđen na 15 godina zatvora, zatim mu je na ponovnom pretresu izrečena kazna od 4 godine, a budući da je tada već odslužio četiri i po godine, pušten je na slobodu.
Ipak, njegova karijera tada je bila prekinuta i on se preselio u Ameriku, a Srbiju i Crnu Goru posetio je tek 2014. godine.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki povratak: Žarko Laušević u ulozi Stefana Nemanjića, braća Trifunović glume njegove sinove (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2016

Uskoro će početi snimanje serije “Nemanjići: Sjaj i senke”, a Žarko Laušević igraće rodonačelnika vladarske dinastije Nemanjića, Stefana Nemanju, dok produkcija pregovara sa Sergejem i Branislavom Trifunovićem da tumače njegove sinove, Vukana i Stefana...“Žarko će igrati Stefana Nemanju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.