Veliki brat: Učesnici još uvek nisu poznati!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Učesnici još uvek nisu poznati!

Veliki brat 2015 večeras i sutra počinje sa ubacivanjem svojih stanara i to na dve televizije, a prema najavama produkcijske kuće "Emotion", narednih 100 dana imaćemo priliku da gledamo nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje.

Nova sezona Velikog brata biće sama po sebi spektakularna, jer će ulazak stanara u luksuznu kuću trajati dva dana. Produkcijska kuća "Emotion" najavljuje do sada najintrigantniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << šou, ali ono što drže u strogoj tajnosti su imena učesnika.

Iako smo uložili napore kako bi uspeli da saznamo ko će nas u narednih 100 dana zabavljati putem malih ekrana, dobili smo odgovor da se pripremaju mnoga iznenađenja i da će od večeras početi nešto nesvakidašnje, glamuroznije, mnogo zanimljivije i do sada neviđeno.

Ne propustite da večeras od 21h budete uz kanale TV Prva, B92i hrvatskog RTL-a i pratite ulazak takmičara koji će se nešto više od tri meseca boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

UŽIVO VELIKI BRAT: Produkcija otkrila iznenađenje treće sobe, unutra već ima ljudi!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015

Produkcija najavljuje da će gledaoci narednih 100 dana imati priliku da gledaju nešto potpuno drugačije, spektakularnije, nesvakidašnje i do sada neviđeno..Nakon dve godine pauze počinje nova sezona rijalitija "Veliki brat" i to na spektukalar način...Naime, ove godine će učesnici u kuću ulaziti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.