Ulje origana smatra se jednim od najmoćnijih prirodnih antibiotika. Imamo sjajne razloge da ga koristite

Izvor: Svet, 14.Jan.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulje origana smatra se jednim od najmoćnijih prirodnih antibiotika. Imamo sjajne razloge da ga koristite

Mnogi ljudi u potrazi su za prirodnim načinima lečenja svojih zdravstvenih problema. U nastavku saznajte kako sa uljem divljeg origana možete rešiti čitav niz tegoba.
Guliver/Getty Images Ulje divljeg origana vekovima je jedan od najtraženijih prirodnih lekova za razne zdravstvene tegobe. Njegova lekovita svojstva bila su poznata još i u doba drevnih Grka, a otac medicine Hipokrat često ga je koristio kao antiseptik.
Ovo moćno ulje smatra se jednim od najsnažnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prirodnih antibiotika, a zbog njegove jačine treba biti oprezan kod unutrašnje ili spoljne primene i uvek ga mešati s drugim jestivim uljima.
Pročitajte i…Namirnice koje rapidno ubrzavaju proces starenja i uništavaju kožu

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.