Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulje origana smatra se jednim od najmoćnijih prirodnih antibiotika. Imamo sjajne razloge da ga koristite

Ulje divljeg origana vekovima je jedan od najtraženijih prirodnih lekova za razne zdravstvene tegobe. Njegova lekovita svojstva bila su poznata još i u doba drevnih Grka, a otac medicine Hipokrat često ga je koristio kao antiseptik.

Ovo moćno ulje smatra se jednim od najsnažnijih prirodnih antibiotika, a zbog njegove jačine treba biti oprezan kod unutrašnje ili spoljne primene i uvek ga mešati s drugim jestivim uljima.

Pročitajte i…Namirnice koje rapidno ubrzavaju proces starenja i uništavaju kožu

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ulje origana smatra se jednim od najmoćnijih prirodnih antibiotika. Imamo sjajne razloge da ga koristite

Izvor: Svet, 14.Jan.2017

Mnogi ljudi u potrazi su za prirodnim načinima lečenja svojih zdravstvenih problema. U nastavku saznajte kako sa uljem divljeg origana možete rešiti čitav niz tegoba.. Guliver/Getty Images Ulje divljeg origana vekovima je jedan od najtraženijih prirodnih lekova za razne zdravstvene tegobe. Njegova...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.