Ubice mog oca: Jedan od glavnih likova napušta seriju na tragičan način?

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubice mog oca: Jedan od glavnih likova napušta seriju na tragičan način?

Serija Ubice mog oca na jesen se vraća na male ekrane, ali jedan od glavnih likova napustiće seriju na tragičan način.

Naime, scenaristi su rešili da je za potrebe priče potrebno da se reše jednog od glavnih likova popularne kriminalističke serije Ubice mog oca, a na snimanju scene sahrane režiseri su urlali na ekipu da momentalno ukloni krst kako pripadnici medija ne bi saznali ko će biti "likvidiran", prenosi Kurir. Svi se, naravno, nadaju da nije reč o glavnom glumcu, Vuku Kostiću. 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Slučajno otkriven važan detalj: Umire bitan lik u seriji ‘Ubice mog oca’

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2017

(foto: Instagram) Hit serija Ubice mog oca ostvarila je nezapamćenu popularnost na našim prostorima. Fanovi ne mogu da dočekaju jesen, kada se nastavlja emitovanje ove serije, ali izvori su već sada došli do bitnog detalja.  Naime, kreatori serije su odlučili da ubiju bitnog lika iz serije, ali...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.