Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

Izvor: Svet, 22.Dec.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

Seks eksperti vam nude savete kako da “začinite” seksualni život.
Foto: Guliver/Thinkstock



Vaš seksualni život je dobar, ali uvek ima mesta za bolje? Ne treba se plašiti promena, već ih istražiti, pa videti šta je to što vama i vašem partneru ili partnerki odgovara, jer je to recept za bolji seksualni život, ili u ovom slučaju – “prljaviji”.
1. Razgovor
Mnogi eksperti savetuju da je najbolje prvo razgovarati o “čudnijim” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << seksualnim željama koje imate, pre nego što ih stvarno primenite u krevetu, jer nešto što vas uzbuđuje, ne znači da uzbuđuje i vašeg partnera ili partnerku.
“Započnite razgovor uz čašu vina, večeru ili neko drugo okruženje u kojem se vi osećate prijatno”, savetuje seksolog Sejsi Alison.
Prepustite prvo partneru ili partnerki da podeli svoje želje, jer na taj način činite da je sve ovo i u vezi sa onim šta on ili ona želi. Kada dođe red na vas da podelite svoje težnje, budite pozitivni i samouvereni, jer ako vi zvučite nesigurno ili uplašeno, to se može preneti i na vašeg partnera.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015

Vaš seksualni život je dobar, ali uvek ima mesta za bolje? Ne treba se plašiti promena, već ih istražiti, pa videti šta je to što vama i vašem partneru ili partnerki odgovara, jer je to recept za bolji seksualni život, ili u ovom slučaju – “prljaviji”...1. Razgovor..Mnogi eksperti savetuju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.