Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

Vaš seksualni život je dobar, ali uvek ima mesta za bolje? Ne treba se plašiti promena, već ih istražiti, pa videti šta je to što vama i vašem partneru ili partnerki odgovara, jer je to recept za bolji seksualni život, ili u ovom slučaju – “prljaviji”.

1. Razgovor

Mnogi eksperti savetuju da je najbolje prvo razgovarati o “čudnijim” seksualnim željama koje imate, pre nego što ih stvarno primenite u krevetu, jer nešto što vas uzbuđuje, ne znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da uzbuđuje i vašeg partnera ili partnerku.

“Započnite razgovor uz čašu vina, večeru ili neko drugo okruženje u kojem se vi osećate prijatno”, savetuje seksolog Sejsi Alison.

Prepustite prvo partneru ili partnerki da podeli svoje želje, jer na taj način činite da je sve ovo i u vezi sa onim šta on ili ona želi. Kada dođe red na vas da podelite svoje težnje, budite pozitivni i samouvereni, jer ako vi zvučite nesigurno ili uplašeno, to se može preneti i na vašeg partnera.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Tri trika kako da začinite vaš seksualni život

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.