To je Šeron Stoun: Ležala na intenzivnoj, krvarila, nije hodala, ali je sa 56 godina i dalje odmeravaju 20godišnjaci

Izvor: Svet, 08.Feb.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je Šeron Stoun: Ležala na intenzivnoj, krvarila, nije hodala, ali je sa 56 godina i dalje odmeravaju 20godišnjaci

Jedna od najvećih i najsekspilinijih holivudskih zvezdi Šeron Stoun po prvi je put progovorila o najtežim trenucima svog života, s kojima se suočila kada je 2001. godine pretrpela moždani udar.
Kako piše britanski Sandej Express, ova 56-godišnja filmska diva rekla je da se morala odreći apsolutno svih poroka, ali da sa distance od 14 godina vidi da je to bilo za njeno dobro.
Nije mi žao. Ali reći ću vam da vam bude jako teško kada shvatite da možda nećete dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << starost. Bila sam na intenzivnoj jedinici devet dana, a verovatnoća da ću preživeti nije bila velika“, otkrila je glumica, koju su u bolnicu odvezli nakon što se srušila u svom domu u Los Angelesu.

Imala sam težak moždani udar, devet sam dana krvarila. Sledeće sam dve godine morala sam ponovo da učim kako se hoda, ili čita“, dodala je glumica.
Uskoro će se pojaviti u novoj televizijskoj seriji “Agent X”, u kojoj će igrati prvu ženu na funkciji potpredsednika SAD.
I pored godina i problema kroz koje je prošla, Šeron Stoun je i dalje seks simbol:
Kad god svratim do Starbaksa, primetim makar nekog 20 godišnjaka kako me odmerava i koji bi se bacio na mene
Izvor: Sunday express
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeron Stoun: Krvarila sam devet dana, a dve godine sam ponovo učila da pričam, čitam i hodam

Izvor: Story, 08.Feb.2015

Glumica je progovorila o moždanom udaru koji je preživela 2001. godine, o trenucima koji su za nju bili najteži u životu...Šeron Stoun, foto: Profimedia..Prelepa pedesetšestogodišnja glumica otvorila je dušu za britanski Sunday Express...- Sada se ne osećam loše, ali reći ću vam kada se osećate...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.