Teodora Baković u seriji “Folk”

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Baković u seriji “Folk”

Teodora u seriji "Folk" Nova zvezda izdavačke kuće City Records, pevačica Teodora Baković, pojaviće se u novim epizodama serije Folk, koju ćemo na jesen gledati na Prvoj televiziji. Teodora je pre par dana sa glumačkom ekipom provela ceo dan na setu i priznaje da joj se angažman svideo.“Cela ekipa me je odlično prihvatila i bilo mi je veoma zabavno na snimanju. Iako smo snimali bukvalno ceo dan, nije mi bilo naporno zbog odlične atmosfere na setu. Najviše vremena provela sam sa Markom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Živićem, koji je genijalan i čije šale vas dovode do suza”, kaže Teodora.Budući da je najavljeno da će se u seriji pojaviti brojna imena srpske estrade, Bakovićeva kaže da joj i te kako prija to što je i ona jedna od njih.“Naravno da mi prija to što pojavljujem u jednom ovakvom projektu, u kome učestvuju i neke moje mnogo iskusnije koleginice. Zadovoljstvo mi je tim veće što su me producenti serije angažovali, iako sam pre samo dva meseca izdala prvi album.”(P.Ž. / Tracara.com)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodora Baković u seriji Folk

Izvor: Story, 18.Jul.2012

Nova zvezda izdavačke kuće City Records, pevačica Teodora Baković, pojaviće se u novim epizodama serije Folk, koju ćemo na jesen gledati na Prvoj televiziji. Teodora je pre nekoliko dana glumačkom ekipom provela ceo dan na setu i priznaje da joj se angažman svideo. - Cela ekipa me je odlično...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.