“Tajna” velike i duge ljubavi Goldi Hon i Kurta Rasela

Izvor: Svet, 27.Sep.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Tajna” velike i duge ljubavi Goldi Hon i Kurta Rasela

Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su već 33 godine, a čuvena glumica tvrdi da je “tajna” toliko duge skladne veze upravo u tome što što se nikada nisu venčali.
Mislim da bismo se odavno razišli da smo se venčali. Ukoliko želite da se vežete za nekoga onda je važno da se venčate, ali ako ste samostalni onda je važno da ne budete u braku – rekla je Goldi Hon u jednoj emisiji.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Tajna” velike i duge ljubavi Goldi Hon i Kurta Rasela

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2016

Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su već 33 godine, a čuvena glumica tvrdi da je “tajna” toliko duge skladne veze upravo u tome što što se nikada nisu venčali...– Mislim da bismo se odavno razišli da smo se venčali. Ukoliko želite da se vežete za nekoga onda je važno da se venčate, ali...

Nastavak na Scandal.rs...

Zajedno su 33 godine, ali da su se venčali sigurno bi se razveli do sada

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Sep.2016, 12:05

Ako ste pomislili da ljubavi na duge staze u Holivudu ne postoji, varate se… A to dokazuju Goldi Hon i Kurt Rasel koji već više od tri decenije dele život i ljubav, sa nesmanjenim entuzijazmom i žarom. Nekad život piše predivne ljubavne priče, a njihova je definitivno takva, ali lepa glumica...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.