TLZP: Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Kaća Bogićević i Elena Risteska u finalu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović, Kaća Bogićević i Elena Risteska u finalu (FOTO)

Ovih petoro učesnika boriće se u velikom finalu, koje će biti održano sledeće nedelje. Glavna nagrada je 25.000 evra i biće donirana u humanitarne svrhe

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska, Nenad Okanović i Katarina Bogićević plasirali su se u veliko finale takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato“. Ovih petoro učesnika boriće se za glavnu nagradu od 25.000 evra, koje će biti poklonjena u humanitarne svrhe.

Da podsetimo, večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je održana polufinalna emisija u kojoj je deset takmičara pokazalo svoje imitatorske sposobnosti. Najviše glasova u ovoj epizodi dobila je Katarina Bogićević, koja će ček od 1.000 evra proslediti takođe u humanitarne svrhe, i to u dom za nezbrinutu decu u Bijeloj.

Kako  je prošla polufinalna emisija takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato”, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ovo su finalisti koji će se boriti za nagradu od 25.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 22.Dec.2014

Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Nenad Okanović i Elena Risteska su superfinalisti šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Njih petoro će se sledeće nedelje takmičiti za nagradu u visini od 25.000 evra koju će pobednik pokloniti u humanitarne svrhe.Ovko je teklo polufinale...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.