TIKA ARSIĆ SE NE TREZNI!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2011, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIKA ARSIĆ SE NE TREZNI!

Tihomir Arsić ima problem s pićem. Glumac je u „Parovima“ svakodnevno pod dejstvom alkohola i svađa se sa ukućanima i poslugom. Zbog bahatog ponašanja postao je predmet ogovaranja među poslugom, koja prepričava njegove pehove. - Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije ili teško podnosi to što je

Tihomir Arsić ima problem s pićem.

Glumac je u „Parovima“ svakodnevno pod dejstvom alkohola i svađa se sa ukućanima i poslugom. Zbog bahatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ponašanja postao je predmet ogovaranja među poslugom, koja prepričava njegove pehove.

- Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije ili teško podnosi to što je zatvoren. Čak i u kafu sipa žestoka pića - rekla je jedna sobarica drugoj.

Tika je počeo i da se poverava Džimiju Barci.

Tika: Ukrali su mi sedam automobila.

Džimi: Kako sedam?

Tika: Eto tako, neke su mi lopovi čak i vratili, jer sam platio otkup.

Džimi: Neverovatno.

Osim što otkriva detalje iz svog života, Tika pod dejstvom alkohola neprijatno iznenađuje sve učesnike tako što se po kući šeta u donjem vešu, na šta se oni zgražavaju.

(I. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Parovi": Tika Arsić se ne trezni!

Izvor: Svet, 21.Jan.2011

Glumac Tika Arsić je svakodnevno pod dejstvom alkohola i svađa se sa ukućanima i poslugom. Zbog bahatog ponašanja postao je predmet ogovaranja među poslugom, koja prepričava njegove pehove. "Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije ili teško podnosi to što je zatvoren. Čak...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.