TIJANA KARAJIČIĆ IZ BOLNICE NA PREMIJERU

Izvor: Kurir, 08.Mar.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA KARAJIČIĆ IZ BOLNICE NA PREMIJERU

Hrabro srce! Užička glumica Tijana Karajičić (28) slomila je preksinoć ruku u jednoj od scena tokom generalne probe komada „Buđenje proleća“. Uprkos teškoj povredi, nastavila je da igra, sve dok bolovi nisu postali nesnošljivi, pa je iz pozorišta prebačena - u bolnicu!

Hrabro srce!

Užička glumica Tijana Karajičić (28) slomila je preksinoć ruku u jednoj od scena tokom generalne probe komada „Buđenje proleća“. Uprkos teškoj povredi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nastavila je da igra, sve dok bolovi nisu postali nesnošljivi, pa je iz pozorišta prebačena - u bolnicu!

- Igrala sam scenu s Nemanjom Jovanovićem. Kad me je bacio na pod, sela sam svom težinom na ruku i osetila žestok bol. Kad više nisam mogla da izdržim, sišla sam s pozornice - otkrila nam je Tijana.

Ortoped je konstatovao prelom kosti iznad desne šake, na ruku joj je stavljen gips, a rukovodstvo pozorišta našlo se na mukama da li da otkaže sinoćnju premijeru ili da se predstava u izmenjenom obliku igra bez jedne od glavnih glumica.

- Svi smo u ovu predstavu uložili mnogo truda i rada i ne bih volela da zbog mene bude otkazana. Igraću s gipsom, trudiću se da sve bude kao da nisam povređena - rekla nam je Tijana juče dok se spremala da izađe na scenu.

(Z. Š.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peh: Glumica slomila ruku na probi pozorišnog komada!

Izvor: S media, 08.Mar.2012

Užička glumica Tijana Karajičić povredila se na pretpremijeri predstave „Buđenje proleća“

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.