Suprug Jelene Krsmanović u pritvoru: Čeka se DNK! Porodica pevačice ne želi da čuje za zeta

Izvor: Svet plus, 05.Apr.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Jelene Krsmanović u pritvoru: Čeka se DNK! Porodica pevačice ne želi da čuje za zeta

Suprug ubijene Jelene Krsmanović i dalje se nalazi u pritvoru nakon što mu je određen pritvor na 48 sati, a danas u toku dana biće gotove i analize DNK, koje će utvrditi da li je Zoran Marjanović odgovoran za smrt svoje supruge.

Naime, nakon što je davao kontradiktorne izjave, policija je odlučila da Zorana Marjanovića zadrži 48 sati u pritvoru, a nakon što analize DNK budu gotove, sud će odlučiti u kom pravcu će ići dalji postupak. Strina brutalno ubijene Jelene,, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kroz suze je izjavila da ne želi da “kroči” u kuću Marjanovića, dok traje istraga o Jeleninom ubistvu. Ona je rekla da joj je, čitajući njegovu priču u medijima, Zoran sumnjiv.

"Strina sam joj, ali smo bile kao sestre. Još uvek ne mogu da poverujem da se ovako nešto dogodilo. Čitam u novinama Zoranovu priču i jednostavno mi je sve to čudno i ne poklapa se. Ne želim ništa unapred da tvrdim i nadam se da će policija maksimalno profesionalno odraditi svoj posao i pronaći ubicu. Sa Zoranovom porodicom nismo u kontaktu i dok se sve ovo ne završi i ne vidimo rezultate istrage, ne želimo ni da ga vidimo ni da kročimo u njihovu kuću,", rekla je Goca jecajući.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazana sahrana Jelene Krsmanović: Potraga za ubicom i dalje traje

Izvor: Svet plus, 05.Apr.2016

Sahrana pevačice Jelene Krsmanović koja je brutalno ubijena, zakazana je za četvrtak, a suprug Zoran Marijanović i dalje se nalazi u pritvoru, jer se čekaju rezultati DNK analiza...Iako je dva puta prošao poligrafska testiranja, Zoran Marjanović još uvek se nalazi u policiji, zbog kontradiktornih...

Nastavak na Svet plus...

Muž ubijene pevačice pušten iz policije

Izvor: Blic, 05.Apr.2016

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, pušten je večeras iz policije gde je proveo proteklih 48 sati...Podsetimo, on je tokom boravka u policija dva puta išao na poligrafsko testiranje, ali je oba puta prošao...Isred stanice u Bulevaru Despota Stefana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.