Stao na ludi kamen: Oženio se Amar Gile! (foto)

Izvor: Svet, 31.Avg.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stao na ludi kamen: Oženio se Amar Gile! (foto)

Kako je SCANDAL! prvi pisao, pobednik “Zvezda GrandaAmar Gile Jašarspahić stao je danas na ludi kamen sa devojkom Enom Sarajlić.
Srećni mladenci izgovorili su danas sudbonosno “da” u jednom restoranu u Zenici, a goste je oduševila venčanica koju je mlada nosila na ovaj divan dan.

Posle nekoliko godina peripetija, Amar se oženio svojom devojkom Enom Sarajlić sa kojom je u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobio dete. Oni su odlučili da naprave veliko slavlje posle niza turbulencija, raskida i prevara koje su imali u vezi u poslednjih nekoliko godina!

Gosti su bili razdragani kada je novopečeni bračni par pozirao sa sinom Darisom, a posebno ih je raznežilo kada su zaigrali uz baladu Aleksandre Kovač “Da te volim”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! donosi: Oženio se Amar Gile! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2016

Kako je SCANDAL! prvi pisao, pobednik “Zvezda Granda” Amar Gile Jašarspahić stao je danas na ludi kamen sa devojkom Enom Sarajlić...Srećni mladenci izgovorili su danas sudbonosno “da” u jednom restoranu u Zenici, a goste je oduševila venčanica koju je mlada nosila na ovaj divan dan...Posle...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.