Stana Katić se vraća na televiziju novom ulogom!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stana Katić se vraća na televiziju novom ulogom!

Stana Katić, holivudska glumica srpskog porekla, vraća se na televiziju glavnom ulogom u novoj krimi seriji "Absentia" čija će premijera biti sledeće godine.

Stana Katić u finalnim je pregovorima za snimanje nove serije "Absentia", koja bi trebalo da počne da se snima početkom naredne godine, a pretpostavlja se da će u septembru 2017. imati i svoju premijeru širom sveta na kanalu "AXN". Priča serije pratiće FBI agenta, kog će igrati Stana, koji nestaje bez traga >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i biva proglašena mrtvom kada krene u lov na jednog od najgorih serijskih ubica. Šest godina kasnije, ona biva pronađena u jednoj kolibi u šumi, jedva živa i sa amnezijom. Vraća se svojoj kuči i saznaje da joj se muž ponovo oženio i da joj sina odgaja druga žena. Međutim, to nije sve, jer ona biva uvučena u novu seriju ubistava. Prva sezona imaće 10 epizoda.

Ovo će biti prvi televizijski projekat za popularnu glumicu, koja je igrala jednu od glavnih uloga u seriji "Kasl" koja je otkazana nakon 8 sezona, kada su još jedna glumica i Stana dobile otkaz.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.