Španska letnja razglednica: Evo sa kime Sanja Marinković najviše uživa na moru! (foto/video)

Izvor: Svet, 26.Jul.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska letnja razglednica: Evo sa kime Sanja Marinković najviše uživa na moru! (foto/video)

Sanja Marinković vrele letnje dane provodi u Španiji sa porodicom, a da se društvo odlično provodi popularna voditeljka svakodnevno potvrđuje objavama na društvenim mrežama.
Voditeljki na moru društvo pravi i sestra Sanja koju nemamo prilike često da vidimo, pa je voditeljka odlučila da se pohvali svojom sestrom Tamarom.

Brojni pratioci na Instagrfamu su odmah primetili da sestre baš uživaju, ali i da mnogo liče.


Šta vi kažete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da li je Tamara ista sestra?

I dok se Sanja prepušta čarima sunca i mora,  njen sin se zabavlja vozeći hoverbord. Međutim, sudeći po snimku koji je Marinkovićeva objavila , ni mami nije strana Strahinjina nova “igračka”, pa je i ona odlučila da se provoza. A kako se snalazi u novom vozilu pogledajte i sami:

Kada Strahinji dosadi,onda vozi mama;) #hoverboarding #nilox #familyfun #enjoy✌#summeradventures2016 #lovespain#costablanca#albir
A video posted by Sanja Marinkovic Official (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 25, 2016 at 12:05pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Španska letnja razglednica: Evo sa kime Sanja Marinković najviše uživa na moru! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016

Sanja Marinković vrele letnje dane provodi u Španiji sa porodicom, a da se društvo odlično provodi popularna voditeljka svakodnevno potvrđuje objavama na društvenim mrežama...Voditeljki na moru društvo pravi i sestra Sanja koju nemamo prilike često da vidimo, pa je voditeljka odlučila da se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.