Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Apr.2011, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja iz Velikog Brata snimila pornić?

Soraja Vučetić je velika zavodnica i oduvek je bila slobodna zbog čega ima pornić, tvrdi jedan bivši dečko popularne ukućanke Velikog Brata. Neimenovani muškarac kontaktirao je medije tvrdeći da poseduje kućni porno snimak sa Sorajom, koji želi da proda za 10 hiljada evra.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

VB4:Procureo snimak Sorajinog seksa?

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 01:27

Sorajin bivši dečko navodno je odlučio za 10 hiljada evra proda, jednom nedeljniku, snimke njihovog seksa...Muškarac koji je hteo da ostane anoniman prošle nedelje je redakciji Skandala doneo snimak seksa sa svojom bivšom devojkom Sorajom, ostavivši nekoliko kadrova kako bi se utvrdila autentičnost...Iako...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.