Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

Izvor: Svet, 30.Apr.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

 

Roditelji su tu, da daju bezuslovnu podršku, vaspitaju nas najbolje moguće, ali i da nas usmere kada nismo sigrni da li idemo u dobro pravcu. Ali, to i nije uvek slučaj.
Možete li to da zamislite?!

Lejton Mister
Lejton Mister tužila je svoju majku kada je Koni utajila više od 7.500 dolara. To je bila samo jedna od prevara njene majke kada je novac u pitanju.
Još izdaja njihovih roditelja pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2016

Roditelji su tu, da daju bezuslovnu podršku, vaspitaju nas najbolje moguće, ali i da nas usmere kada nismo sigrni da li idemo u dobro pravcu. Ali, to i nije uvek slučaj...Možete li to da zamislite?!..Lejton Mister..Lejton Mister tužila je svoju majku kada je Koni utajila više od 7.500 dolara. To...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.