Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Apr.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

Roditelji su tu, da daju bezuslovnu podršku, vaspitaju nas najbolje moguće, ali i da nas usmere kada nismo sigrni da li idemo u dobro pravcu. Ali, to i nije uvek slučaj. Foto: Guliver/Splashnews Možete li da zamislite da vaši roditelji direktno rade protiv vas? Nažalost, upravo to se dogodilo ovim slavnim ličnostima… Foto: Gulliver/Splahsnews Lejton Mister Lejton Mister tužila je svoju majku kada je Koni utajila više od 7.500 dolara. To je bila samo jedna od prevara njene majke kada je novac u pitanju. Još izdaja njihovih roditelja pogledajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Slavne ličnosti koje su roditelji izdali na najgori mogući način

Izvor: Svet, 30.Apr.2016

 . . Roditelji su tu, da daju bezuslovnu podršku, vaspitaju nas najbolje moguće, ali i da nas usmere kada nismo sigrni da li idemo u dobro pravcu. Ali, to i nije uvek slučaj.. Možete li to da zamislite?!. . Lejton Mister. Lejton Mister tužila je svoju majku kada je Koni utajila više od 7.500 dolara....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.