Sin Nevene Adžemović i ćerka Goce Tržan zajedno u školskoj klupi

Izvor: Prva.rs, 06.Jun.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Nevene Adžemović i ćerka Goce Tržan zajedno u školskoj klupi

"Ja sam se posvetila estradi, moram da priznam da nikada nisam bila za školu. U jednom trenutku sam zažalila što sam uopšte ušla u taj estradni svet, ali na greškama se uči i nikada nije kasno da se vratite na pravi put.", objasnila je bivša poslanica za Exkluziv.

Pored brige o sinu, Nevena stiže da se odaziva humanitarnim akcijama. Sinoć se pojavila na splavu Fristajler i pozvala javnost da svakodnevno šalje poruke na broj 1003, baš kao što to i ona čini.
Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Nevena je u  emisiji  Exkluziv početkom maja, pre katastrofe koja je zadesila Srbiju i region, apelovala kako da se poplave spreče.

"Nažalost to se obistinilo, ja kao da sam predvidela neke stvari. Emotivna sam osoba, strašno je bilo gledati a mogu da zamislim kako je bilo to proživeti.", objasnila je Nevena.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Nevene Adžemović i ćerka Goce Tržan u istoj školskoj klupi

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2014

Bivša modelsica Nevena Adžemović priznaje da nije volela školske dane, ali zato za svog sina Rastka želi samo najbolje. Upisala ga je u privatnu školu, pa će od septembra Rastko sedeti u istoj klupi sa Lenom, ćerkom Goce Tržan.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.