Seka Aleksić revoltirana odlukom suda: Vratite doživotnu robiju!

Izvor: Svet plus, 22.Dec.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić revoltirana odlukom suda: Vratite doživotnu robiju!

Nakon što je Apelacioni sud u Novom Sadu preinačio odluku i Darijanu Musiću smanjio zatvorsku kaznu sa 40 na 35 godina, pevačica Seka Aleksić revoltirana zbog takve odluke, svoj današnji blog posvetila je svirepo ubijenoj Vladislavi Červenko, nbsp;devojci na koju je Srbija očigledno brzo zaboravila.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

SEKA ALEKSIĆ OGORČENA: Srbijo, vrati doživotnu robiju!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014

Dželat je dobio „maksimalnih“ 40 godina robije, juče preinačenih na 35, a sutra na 10 i manje. I izaći će dovoljno mlad da ubije ili osakati nekoga i u crno zavije još jednu porodicu, napisala je pevačica..Seka Aleksić osvrnula se na smanjenje kazne Damiru Musiću koji je na svirep način...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.