SRPSKI FUDBALERI UVEĆALI PENISE!

Izvor: Kurir, 25.Avg.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI FUDBALERI UVEĆALI PENISE!

Bilo kuda - silikoni svuda! Dva fudbalera vodećih srpskih klubova i bivša reprezentativca nedavno su pomoću estetske hirurgije povećali svoj ponos, saznaje Kurir.

Bilo kuda - silikoni svuda!

Dva fudbalera vodećih srpskih klubova i bivša reprezentativca nedavno su pomoću estetske hirurgije povećali svoj ponos, saznaje Kurir.

Dok na estradi pevačice trpaju silikone u grudi, zadnjice i usne, ova dvojica majstora s loptom usredsredili su se na svoje vršnjake. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << I, za razliku od „estradnjakuša“, svoje korekcije kriju ko zmija noge.

Ova dva igrača, čiji identitet (poznat redakciji) nećemo otkrivati kako bismo zaštitili njihov ugled, ali i ugled njihovih porodica i klubova u kojima igraju, posetili su nedavno jednu privatnu beogradsku kliniku i od doktora tražili da učini sve da im ponos poraste.

- Jedan od te dvojice imao je baš mali polni organ. Međutim, pomoću savremene hirurgije, trenutna veličina je veoma zadovoljavajuća. On je podebljao i povećao penis, dok je njegov kolega ubrizgao silikon i na taj način dobio veći obim - tvrdi naš dobro obavešten izvor.

Inače, za ovu dvojicu fudbalera već nekoliko meseci gradom kruži priča da su izvršili ovu intervenciju, ali oni o tome skoro da ni sa kim nisu pričali. Potpuno razumljivo.

Kako se uvećava penis

Uvećanje penisa spada u estetsku hirurgiju genitalija, pa su moguće dve vrste intervencija - povećanje dužine i povećanje obima penisa.

Produženje polnog organa obavlja se presecanjem suspenzornog ligamenta u korenu penisa koji povezuje taj organ i stidnu kost. Ovim zahvatom penis se produžava za centimetar do dva. Mnogo efikasnija intervencija je povećanje obima polnog organa, jer se on može povećati i do 30 odsto.

Bolje širi nego duži

Intervencija produženja polnog organa košta od 1.500 do 2.000 evra, dok je podebljanje jeftinije - oko 800 evra.

Inače, oba operativna zahvata traju od 90 minuta do tri sata, a za oporavak je potrebno oko dve nedelje. Međutim, za povratak „na posao“ treba da prođu najmanje četiri nedelje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT VEST Da nam je znati koji li su: Dva fudbalera povećala penise!

Izvor: Scandal.rs, 25.Avg.2011

Dva fudbalera vodećih srpskih klubova i bivša reprezentativca nedavno su pomoću estetske hirurgije povećali svoj ponos, saznaje Kurir. Dok na estradi pevačice trpaju silikone u grudi, zadnjice i usne, ova dvojica majstora s loptom usredsredili su se na svoje vršnjake. I, za razliku od „estradnjakuša“,...

Nastavak na Scandal.rs...

Srpski fudbaleri uvećali penise!

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2011

Dva fudbalera vodećih srpskih klubova i bivša reprezentativca nedavno su pomoću estetske hirurgije povećali svoj ponos, saznaje Kurir.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.