SCANDAL! saznaje: Cvija promovisao album, Đus mu doneo pomorandže

Izvor: Svet, 13.Maj.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Cvija promovisao album, Đus mu doneo pomorandže

Stefan Cvijović Cvija sinoć je u restoranu jednog šoping mola promovisao svoj novi album, koji je kao izdanje broj jedan objavila izdavačka kuća IDJ videos!

On je od njih dobio i plaketu jer je jedna od njegovih pesama imala čak 10 miliona pregleda. Kolege su došle da mu požele sreću, a najoriginalniji bio je Đus koji mu je kako SCANDAL! saznaje doneo tri pomorandže!

On se oduševio poklonu misleći da se Đus otvorio, ali je zadržao kiseli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << osmeh kada je video sadržaj kutije. Na pormociji u bili i Rada Manojlović, Relja Popović, Rule, Marija Lazić, Raša bez Goce Tržan




Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! saznaje: Cvija promovisao album, Đus mu doneo pomorandže

Izvor: Scandal.rs, 13.Maj.2015

Stefan Cvijović Cvija sinoć je u restoranu jednog šoping mola promovisao svoj novi album, koji je kao izdanje broj jedan objavila izdavačka kuća IDJ videos!..On je od njih dobio i plaketu jer je jedna od njegovih pesama imala čak 10 miliona pregleda. Kolege su došle da mu požele sreću, a najoriginalniji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.